fbpx

Spændende ny bydel med masser af
liv, butikker og grønne områder

Tornhøj ligger i den østlige del af Aalborg, som i øjeblikket er et område under stor forvandling til en ny attraktiv bydel med spændende boliger, flere butikker og gode uderum og opholdsarealer.

Realdania og Aalborg Kommune har netop indviet deres flotte byrumsprojekt, hvor den gamle tunnel under Humlebakken er omdannet til en flot, lys og indbydende bro over Astrupstien. Derudover er byrummene indrettet med nye opholds- og mødesteder og Tornhøjgårds gamle have er omlagt til en skøn bypark med plads til torveliv, afslapning og leg i skyggen af de gamle træer.

Som beboer i Tornhøj får du alt, hvad du har brug for, inden for rækkevidde. Der er en stor velindrettet Netto samt lægepraksis i selve bygningen, hvor er også er plads til mindre butikker eller caféer. På den anden side af gaden ligger Tornhøjskolen, og der er heller ikke langt til hverken vuggestue, børnehave eller idrætscenter.

Derudover kan du glæde dig over, at Danmarks første førerløse bus efter planen kommer til at køre på en 2,1 km lang rute på Astrupstien for at gøre det lettere at komme omkring i området.

Du bor også tæt på Aalborg Universitet, det nye Universitetshospital, store oplevelser i Gigantium og få minutters kørsel fra Aalborg City.

Signatur

Daginstitution

Skole

Sport

Indkøb

Café/Restaurant

Bibliotek

Kulturinstitut

Uddannelse

Aalborg Universitetshospital

Se det nye byrum her

SKRIV TIL OS IDAG

Er du interesseret i Tornhøj?

Skriv dig på interesselisten og få besked når der sker nyt i området, når vi holder åbent hus eller kommer nye lejligheder til leje.
Terms and Conditions apply
close-link
Tilmeld interesselisten