Spændende, ny bydel med masser
af liv, butikker og grønne områder

Tornhøj ligger i den østlige del af Aalborg, som i øjeblikket er et område under stor forvandling til en ny attraktiv bydel med spændende boliger, flere butikker samt gode uderum og opholdsarealer.

Realdania og Aalborg Kommune har netop indviet deres flotte byrumsprojekt, hvor den gamle tunnel under Humlebakken er omdannet til en flot, lys og indbydende bro over Astrupstien. 
Derudover er byrummene indrettet med nye opholds- og mødesteder, og Tornhøjgårds gamle have er omlagt til en skøn bypark med plads til torveliv, afslapning og leg i skyggen af de gamle træer.

Som beboer i Tornhøj får du alt, hvad du har brug for inden for rækkevidde. Der er en stor velindrettet Netto, Normal samt lægepraksis i selve bygningen, hvor der også er plads til mindre butikker eller caféer. 
På den anden side af gaden ligger Tornhøjskolen, og der er heller ikke langt til hverken vuggestue, børnehave eller idrætscenter.

Du bor også tæt på Aalborg Universitet, det nye Universitetshospital, store oplevelser i Gigantium og få minutters kørsel fra Aalborg City.
Signatur
Daginstitution
Skole
Sport
Indkøb
Café/Restaurant
Bibliotek
Kulturinstitut
Uddannelse
Aalborg Universitetshospital

Se det nye byrum her​

KONTAKT OS I DAG
crossmenu